Ne-a mai părăsit un star. Iată câteva lucruri care nu le știai despre George Michael

0
56

George Michael, figură reprezentativă pentru muzică pop, având peste 100 de milioane de albume vândute la nivel mondial, a decedat la 53 de ani ca urmare a unui atac de cord.

georgemichael-jpg-crop-promo-xlarge2

Partenerul său, Fadi Fawaz a fost cel care l-a descoperit decedat în casa sa din Oxfordshire. Se pare că George avea probleme cu drogurile şi se lupta cu dependenţa sa de heroină, ajungând de nerecunoscut în ultimii ani. Artistul se îngrăşase enorm şi nu mai semăna deloc cu imaginea de sex – simbol cu care eram obişnuiţi.

Fadi Fawaz, hairstilistul vedetelor şi partener a lui George Michael din 2011 a declarat pentru The Daily Telegraph: „Trebuia să mergem să luăm prânzul de Crăciun. Am mers la el pentru a-l trezi însă l-am găsit fără suflare. Nu ştim încă ce s-a întâmplat. Deşi, în ultima vreme parcă totul o luase razna, George abia aştepta Crăciunul. (..)Aş vrea ca oamenii să îşi amintească de el aşa cum era..o persoană minunată”.

George lucra la un documentar intitulat Freedom, care urma să apară în martie 2017. Când a împlinit 53 de ani, artistul şi-a cerut scuze fanilor pe Twitter pentru absenţa sa îndelungată de pe scenă spunând că îşi va petrece ziua cu familia şi cu prietenii.

George Michael va rămâne însă în memoria oamenilor pe lângă imaginea de pop simbol pe care şi-a făcut-o, ca fiind un om blând bun la suflet, care nu ezita să sară în ajutorul semenilor când aceştia aveau nevoie.

Faptele sale caritabile ies acum la lumină, deşi artistul a ţinut să rămână anonime cât a trăit. Puţină lume ştie că activa ca voluntar anonim la un adăpost pentru oameni ai străzii.

După ce mama sa a murit de cancer în 1997, câţiva ani mai târziu a susţinut un concert caritabil pentru medicii şi asistentele de la spitalul unde fusese internată ca semn de apreciere pentru munca lor.

George era şi ambasador al Macmillan Cancer Support, contribuind cu donaţii generoase.

Richard Osman povesteşte că George a văzut la o emisiune televizată o femeie care avea nevoie de 15.000 de lire pentru fertilizare în vitro, așa că o sunat-o în secret şi a doua zi i-a dat banii de care avea nevoie.

Michael s-a numărat printre vedetele care au scos single-ul Do They Know It’s Christmas?, strângând din vânzarea lui peste 24 de milioane de dolari, bani folosiţi pentru cauze umanitare în Etiopia.

Prietenii şi nu numai au postat pe conturile lor de socializare mesajele de condoleanţe, în vreme ce fanii au depus o mulţime de flori şi de lumânări la casa artistului ca un ultim tribut.

Elton John se declară profund şocat de moartea lui George Michael: „Sunt profund şocat. Am pierdut un prieten iubit, un suflet generos şi un artist excepţional”, a scris Elton John pe contul său de Instagram.

Bryan Adams a scris pe Twitter: „Nu-mi vine să cred. Un cântăreţ uimitor şi fiinţă umană deosebită, prea tânăr să plece dintre noi” .

Ellen DeGeneres a spus că George Michael a fost „un talent nemaipomenit. Sunt extrem de tristă.” , în vreme ce Actorul Ryan Reynolds şi-a exprimat la rândul său regretul scriind pe Twitter ca “Michael a fost un suflet blând”.

„Adio, prietene! Alt artist mare ne părăseşte. Poate anul 2016 să se încheie cât mai repede?”, a scris Madonna pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here