Când se bucură mai bine de cadoul de Crăciun a fost “atacat” de pisică!

0
65

Bărbatul din clipul de mai jos nu va uita Crăciunul multă vreme de acum înainte. Cea mai mare dorinţă a lui a fost să primească un Playstation 4. Bărbatul nu s-a mai putut abţine şi a început să se bucure ca un copil, râzând şi strigând de bucurie. Însă, undeva pe lângă el, pisica familiei, geloasă că probabil nu mai este ea în centru atenţiei îşi urzea un plan de răzbunare.

desktop-1482937015

Aşa că în vreme ce bărbatul se bucura de cadoul primit, pisica a sărit pe acesta, într-un atac rapid, muşcându-l de ureche şi zgâriindu-l. Rănile pisicii au fost atât de adânci ca bărbatul a avut nevoie de câteva copci pentru a închide rănile.

În ciuda atacului brutal, stăpânul pisicii a pus filmuleţul pe internet amuzându-se de întreaga situaţie. Au apărut o serie de comentatori care se întrebau dacă nu cumva pisica a reacţionat aşa pentru că au supus-o unui abuz.

El a postat pe internet un mesaj prin care scuză acţiunile pisicii şi le răspundea comentatorilor răutăcioşi afirmând că: pisica este o răsfăţată a familiei, însă este genul de pisică care face ce vrea.

Bărbatul a mai arătat că a mai atacat şi o altă persoană pentru că râdea prea tare de la o glumă. El a mai spus că pisica nu este a lui, însă ştie foarte clar că pisica nu a fost abuzată niciodată.

De altfel, în cursul acelei zile el mai postase o poză în care pare că se înţelegea foarte bine cu Magneto, pisica războinică.

Clipul postat de bărbat are peste 85 de milioane de vizualizări, devenind viral.

Posted by Jessica Freeman on 24 Decembrie 2016

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here