Un băieţel de 5 ani a murit în braţele lui Moş Crăciun. Ultimele lui cuvinte l-au emoționat până la lacrimi pe Moș Crăciun

0
60

Sam Venable un ziarist din Knoxwille nu se aştepta ca povestea pe care a relatat-o să trezească atât de multe emoţii.

maxresdefault

El însuşi povestește cititorilor săi că a plâns când a scris-o, aşa cum şi cel care l-a interpretat pe Moş Crăciun a plâns tot drumul spre casă.

Eric Schmitt-Matzen, cel care era destul de cunoscut în regiune pentru rolul Moşului pe care îl juca cu drag a fost chemat de către o prietenă la căpătâiul unui băieţel de cinci ani care se afla internat în spital, fiind diagnosticat cu o boală gravă aflată în fază terminală.

Singura lui dorinţă era să îl vadă pe Moş Crăciun încă o dată. Eric a ajuns la spital în 30 de minute, iar băieţelul l-a întâmpinat cu o privire stinsă.

Primele lui cuvinte au fost: “Mi-au spus că o să mor”, cuvinte care i-au frânt inima lui Eric. I-a rugat pe toţi să părăsească camera şi l-a luat în braţe pe băieţel.

Era micul lui gest faţă de acest băiat care înfrunta atâta durere la numai 5 anişori şi care, ceea ce este şi mai dureros ştia că urma să moară.

Eric povesteşte că i-a spus: “Când vei ajunge la porţile acelea albe din cer să le spui că eşti elful meu nr. 1 şi te vor lăsa să intri imediat. ”

Imediat băieţelul a replicat : “Chiar sunt? ”
“Bineînţeles că eşti”, i-a răspuns Moș Crăciun.

“Moş Crăciun poţi să mă ajuţi cu ceva?” a mai adăugat băieţelul, însă povesteşte Eric imediat şi-a dat ultima suflare în braţele lui.

Eric a plecat de la spital cu ochii în lacrimi, fără să vadă pe nimeni sau să audă ceva ce se petrecea în jurul lui. Trei zile a plâns pur şi simplu, întrebându-se dacă vreodată va mai putea juca rolul de Moş Crăciun.

“Mi-am dat seama cât de mult contează rolul pe care îl joc. Atât pentru copii cât şi pentru mine”.

Deşi nu este o poveste cu happy-end de Crăciun, povestea acestui băieţel a unit inimi şi a emoţionat o lume întreagă. Bucuraţi-vă de fiecare moment, bucuraţi-vă şi preţuiţi oamenii de lângă voi cât timp vă sunt alături pentru că nu ştii niciodată ce îţi rezervă viitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here