0 Shares 412 Views

Noua reclamă Amazon vine ca o reacţie la retorica anti musulmană şi stârneşte o mulţime de controverse

Aurora Dec 15, 2016
0 413

Nouă reclamă de la Amazon vine ca o reacţie la retorica anti-musulmană a lui Trump, care afirmă că va interzice accesul emigranţilor musulmanilor în America şi că va înfiinţa un registru în care să ţină evidențele musulmanilor. Declaraţiile lui Trump au stârnit un val de controverse în presa internaţională. De altfel, pagina pe care apărea această declarație a fost ștearsă de către echipa de campanie a lui Trump chiar atunci când americanii îşi votau preşedintele.

0000012345678maxresdefault-3

Pagina respectivă conduce în prezent către cea în care miliardarul newyorkez îşi îndeamnă alegătorii să facă donaţii.

Reclama Amazon ne arată că oamenii nu sunt chiar atât de diferiţi şi că ar trebui să lăsăm la o parte ura şi frica şi să învăţăm să îi privim pe ceilalţi cu sufletul, nu influenţaţi de părerile xenofobe care ne înconjoară sau de ştirile care ne dezinformează.

Cei doi prieteni se întâlnesc şi văzând că îi dor genunchii, îşi comandă unul altuia fără să ştie suporturi pentru genunchi. Reacţia lor te lasă fără cuvinte şi îţi dai semna că până la urmă nu contează culoarea sau religia când ai un prieten pe care să te bazezi.

Reclama a stârnit o serie de controverse şi păreri negative pe lângă reacţiile pozitive din partea internauţilor, motiv pentru care a şi devenit virală strângând peste un milion de vizualizări pe Youtube.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category