Ce simbol crezi că are purtatul inelului în funcţie de degetul pe care îl porţi ? Vei rămâne uimit de rezultat!

0
152

Fie că sunt din aur, fie că sunt din argint sau din alte materiale, toată lumea poată inele. Însă puţină lume ştie că purtatul inelelor poate avea semnificaţii diferite în funcţie de degetele pe care sunt purtate.

fingers

Inelul purtat pe degetul mare
Oamenii care poată inelul pe degetul mare sunt, de regulă, persoane energice, emoţionale şi impunătoare. Aceşti oameni pot să fie direcţi şi încăpăţânaţi devenind uneori chiar agresivi dacă nu găsesc aprobare în ceilalţi. Deoarece sunt încăpăţânaţi, vor crede că ei au dreptate tot timpul aşa că nu e indicat să nu vă certaţi cu ei pentru că s-ar putea să vă pară rău.

Ei par să îşi cunoască atuurile şi neajunsurile, iar prin purtarea inelului pe degetul mare vor încerca parcă să îşi stăpânească temperamentul aprins.

E ca un fel de încercare din subconştient de a găsi o limbă comună cu cei din jur şi de a îmbunătăţi comunicarea cu aceştia. Psihologii afirmă că portul inelului pe degetul mare, reflectă o dorinţă de autoafirmare cu orice preţ.

Inelul purtat pe degetul arătător
Inelul purtat în acest fel este un simbol al puterii. Marile personalităţi ale istoriei precum Iulius Caesar, cardinalul Richelieu, Ioan cel Groaznic, Henric VII, îşi purtau inelul în acest fel.

Degetul arătător înfrumuseţat cu un inel este un simbol al mândriei, al setei de putere si al unui caracter puternic. Inelul purtat pe mâna dreaptă arata o direcţie pozitivă a acestor calităţi, iar dacă e purtat pe mâna stângă înseamnă mânie, iubire de sine şi înclinaţii spre isterie.

Personale ruşinoase şi nehotărâte ar trebui să poarte inelul pe degetul arătător, pentru că în acest fel aceste persoane vor căpăta încredere în propriile puteri şi se vor umple de hotărâre pentru a-şi realiza obiectivele.

Inelul purtat pe degetul mijlociu
Cei care poartă inelul pe degetul mijlociu sunt persoane care au înclinaţii spre iubirea de sine şi spre încrederea în propria superioritate. Cu cât este inelul mai masiv cu atât mai accentuate sunt aceste calităţi. Se spune că portul inelului pe degetul mijlociu vă încurajează să treceţi peste liniile negre ale vieţii şi să le depăşiţi cu bine.

Dacă însă ambele degete mijlocii sunt împodobite de un inel, acest lucru ar putea însemna o doză mare de fatalism şi de înstrăinare de realitate.

Inelul purtat pe degetul inelar
Simbol al căsniciei, tradiţia purtării inelului pe degetul inelar a apărut încă din Egiptul Antic considerându-se că artera dragostei duce de la acest deget direct la inimă.

Primele inele din aceea perioadă nu erau doar din metal, ci şi din sticlă şi din ceramică, inele de cununie din aur devenind o tradiţie începând cu sec III-IV.

Portul inelului pe degetul inelar, în afară de căsătorie, subliniază şi pasiunea dumnevoastră pentru arte, lux şi rafinament, reflectând o personalitate armonioasă şi calmă.

Inelul purtat pe degetul mic
Inelul purtat pe degetul mic este caracteristic mai ales diplomaţilor, oamenilor de afaceri, medicilor şi politicienilor cu alte cuvinte persoanelor care sunt înzestrate cu iuţimea minţii şi cu capacităţi oratorice. Astfel de persoane pot găsi limba comună cu oricine şi pot stabili relaţii utile sub aspect profesional.

Psihologii afirmă că portul inelului pe degetul mic e preferat de firi şirete, înclinate spre intrigi şi înşelări.

În cazul femeilor portul inelului pe degetul mic arată că persoană e cochetă şi are o fire schimbătoare.

Inelul purtat pe degetul de la picior
Conform opiniei psihologilor, inelul purtat pe degetul de la picior arată dorinţa de afirmare şi de a atrage atenţia celor din jur. În unele cazuri e vorba despre aroganță şi sentimente de superioritate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here