Aceste bezele înfloresc când le pui în ciocolată caldă. Delicios nu-i așa?

0
63

Dominique Ansel, un patiseur de origine franceză, cunoscut pentru patiseriile sale deschise în lumea întreagă şi pentru deliciile dulci pe care le crează, a revenit cu un nou fel de desert care o să îţi lase gura apă.

these-marshmallow-flowers-actually-bloom-hot-chocolate-1280x600

Desertul care a fost lansat la patiseria sa din Tokyo, constă într-o reinterpretare a clasicelor bezele. Mai exact el a creat o floare de bezea care se deschide când este introdusă în ciocolată caldă.

Petalele florii din bezea sunt unite cu un „inel” de ciocolată albă, care în contact cu ciocolată caldă se topeşte, permiţând petalelor florii să se deschidă treptat asemeni unui boboc care îşi deschide petalele pentru a înflori.

Cireaşa de pe tort este trufa care se află în mijlocul bezelei şi care îi dă un aspect spectaculos odată ce aceasta este deschisă în întregime.

De altfel, privind clipul de mai jos şi observând atenţia pe care Dominique Ansel a acordat-o detaliilor nu putem spune decât că pe lângă faptul că aceste bezele par delicioase, ele sunt adevărate opere de artă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here