Cu ajutorul acestor terciuri veţi slăbi 5-6 kilograme într-o săptămână

0
66

Programul de slăbit de mai jos nu necesită multă pregătire în bucătărie, dar este perfect pentru cei care vor să slăbească câte 5-6 kilograme într-o săptămână.

terci-de-ova%cc%86z-de-la-1-an-624x416

Pare drastic, dar gândiţi-vă la rezultate şi mai ales la faptul că terciurile pe care vă propunem să le consumaţi sunt foarte sănătoase şi va asigură şi un aport de vitamine şi de minerale atât de necesare organismului.

Timp de 6 zile trebuie să consumaţi câte un fel de terci în fiecare zi, iar într-a şaptea zi să faceţi un terci din diferite cereale.

Meniul dietei “6 terciuri”
luni – terci de grâu
marţi – terci de mei
miercuri – terci de ovăz
joi – terci de orez
vineri – terci de orz
sâmbătă – terci de orz integral
duminică – terci complex din toate cerealele

Începeţi dieta de luni. Duminică seara puteţi prepara primul terci. Turnaţi peste cereale apă fierbinte şi fierbeţi terciul 5 minute. Înveliţi castronul şi lăsaţi-l să se umfle. Dimineaţa pe stomacul gol, consumaţi un pahar de apă caldă cu lămâie, aşteptaţi 20 de minute, apoi puteţi dejuna.

Terciul nu trebuie să conţină sare, zahăr sau miere.
Se consumă terciul la fiecare 3-4 ore, când vă este foame. Pe parcursul dietei puteţi consuma legume proaspete (morcovi, castraveţi, roşii, ardei), fructe( mere, citrice) sau chefir în calităţi limitate.

Nu consumaţi: peste, carne, ouă, lapte, alcool, dulciuri sau produse făinoase.

Ceaiul sau cafeaua se pot consuma dar neîndulcite.

După o săptămână veţi vedea că digestia se normalizează, organismul se va curăţa şi se va îmbogăţi cu vitamine şi microelemente şi în plus veţi fi mai uşoară cu până la 6 kilograme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here