Urmăriţi trailerul viitorului film Disney “Frumoasa şi Bestia” . Este pur şi simplu magic!

0
55

Marcaţi în calendar ziua de 17 martie 2017 pentru că este ziua de lansare a unui nou film marca Disney, un remarke al filmului” Frumoasa şi Bestia.”

maxresdefault-10

Filmul o va avea în rolul principal pe Emma Watson care va interpreta rolul lui Belle şi privind trailerul de mai jos putem spune că o să fie încă un succes de casă aşa cum ne-au obişnuit cei de la Disney.

Din distribuţie o să mai facă parte Dan Steven cel care o să interpreteze rolul Bestiei precum şi Luke Evans (Gaston) cunoscut mai ales pentru rolurile din The Clash of Titans, Robin Hood sau Immortals.

Filmul spune povestea lui Belle care este nevoită să locuiască în castelul fermecat al Bestiei pentru a-şi salva tatăl. Numai că ce nu ştie ea la început, este că ajunge să se îndrăgostescă de Bestie, care ajunge să se transforme prin puterea dragostei într-un prinţ fermecător. În acelaşi timp ei trebuie să îl înfrunte pe Gaston, un vânător decis să ucidă Bestia şi să o salveze pe Belle.

Trailerul filmului s-a bucurat de un real succes având peste 20.616.572 milioane de vizualizări, comentatorii fiind deosebit de încântaţi de apariţia lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here