The Mannequin Challenge – noul joc care cucereşte internetul

0
53

The Mannequin Challenge este un nou joc devenit viral pe internet prin care cei care participă trebuie să rămână nemişcaţi în timp ce sunt filmaţi până când aud comanda Stop.

ronaldo-mannequin

Video-urile în care apar cei care participa la The Mannequin Challenge, au fost încărcate pe Twitter sau pe Instragram cu hashtag-ul #MannequinChallenge.

Se pare că cei care au dat startul acestui fenomen au fost elevii de la Liceul Edward H White din Jacksonville, Florida, în octombrie şi fiind adoptat imediat în special de către echipe de atleţi care au postat clipuri complexe şi interesante.

Mannequin Challenge i-a cuprins și pe cei opt participanți la Turneul Campionilor. Înaintea competiției Murray, Djokovic, Wawrinka, Raonic, Nishikori, Monfils, Cilic și Thiem au acceptat provocarea de a rămâne nemișcați timp de aproape un minut, iar cea mai grea misiune a revenit liderului mondial, Andy Murray, care a trebuit să stea nemișcat în timp ce ținea un selfie stick cu ajutorul căruia încerca să surprindă întreaga scenă.

Şi fotbaliştii portughezi au participat la The Mannequin Challenge însă cel care a furat toate privirile a fost nimeni altul decât Cristiano Ronaldo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here