Iată de ce trebuie să îngheţaţi lămâile de acum înainte. Un secret pe care trebuie să-l știi și tu!

0
127

Lămâile sunt extrem de benefice pentru întregul corp, consumul lor fiind recomandat datorită proprietăţilor pe care le au, întrucât oferă soluţii în cazul multiplelor probleme de sănătate.

after-you-see-what-happens-youll-freeze-lemons-rest-life-600x320

Lămâile pot fi folosite cu succes în combaterea paraziţilor intestinali, reglează tensiunea arterială și au un impact antimicrobian împotriva contaminărilor bacteriene și a paraziților.

Mai mult, lămâile ajută corpul să scape de toxine şi au un efect anticancerigen. De asemenea, lămâile sunt excelente anti-depresive și ajută în lupta împotriva anxietății și a problemelor de concentrare.

Experții sugerează că nu ar trebui să arunci nici o parte a fructului: atât sucul cât şi seminţele şi coaja sunt toate foarte utile!

De fapt, coaja de lămâie are de la 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul! Bineînţeles vorbim despre lămâile bio care se pot achiziţiona din magazinele naturiste sau chiar din supermarketuri.

Un studiu experimental a arătat că limonoidele din lămâi, ca de altfel din toate produsele organice citrice, pot preveni şi chiar opri creșterea celulelor canceroase, în special în cazul tumorilor de sân!

Iată ce trebuie să faceţi pentru a bucura de aromă fructului de lămâie.
Ia o lămâie bio (dacă nu ai propriile lămâi crescute acasă, cumpăra lămâi organice de la marile magazine sau de la magazinele cu produse naturiste), spal-o bine și apoi pune-o în congelator (se poate congela câte o felie sau chiar întreaga lămâie).

După ce se congelează, scoate-o afară şi piseaz-o. Lămâile vor dobândi un gust nou şi vor fi delicioase pentru consum și extrem de sănătoase pentru organismul dumneavoastră, în același timp!

Adăugaţi lămâile congelate în băuturile preferate, supe, paste, cereale sau înghețată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here