A găsit un pui de focă într-un tufiş şi l-a salvat. Priveşte reacţia animăluţului când ajunge în apă

0
51

Oamenii sunt extrem de grijulii cu mediul înconjurător pentru că sunt conştienţi, cel puţin unii dintre ei că noi toţi trebuie să lucrăm împreună pentru a proteja mediul şi a avea grijă de el.

maxresdefault-1

Când cei doi tineri au mers la plajă nu se gândeau probabil că o să ajungă să salveze un pui de focă, care nu se ştie cum ajunsese într-un tufiş departe de apă şi acum era prins acolo, neputând să iasă afară.

Doar ochii mari şi rotunzi îi luceau dintre pietre, deshidratarea începuse să îşi spună cuvântul şi era clar că foca trebuia să ajungă în apă cât se poate de repede pentru a supravieţui.

Deşi s-a speriat şi a încercat să fugă, tanărul a prins-o şi a fugit cu ea în mâini către apă spre uimirea celor de pe plajă care nu ştiau ce se întâmplă şi de unde a răsărit tânărul cu o focă în mână.

Lucrurile au fost însă clarificate când i-a dat drumul în apă spre bucuria acesteia, care imediat a înotat înspre largul mării în siguranţă, în aplauzele celor de pe ţărm.

Priviţi în clipul de mai jos, cât de fericit este puiul de focă când ajunge în mediul lui natural şi urmaţi exemplul tânărului care l-a salvat fără ezitare ştiind că viaţa animalului depinde de acţiunile sale.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here