Acest pompier a adormit în timpul clasei. Uite cum l-au trezit profesorul şi colegii!

0
63

Pentru a deveni pompier profesionist, trebuie să dai dovadă de un curaj nemăsurat şi de determinare în a-i ajuta pe ceilalţi. Însă pe lângă aceste atribute trebuie să înveţi şi anumite lucruri despre strategia stingerii unui incendiu în cadrul unor lecţii predate de profesori.

fire-drill-prank-on-sleeping-russian-firefighter

Într-o clasă a unei unităţi de pompieri din Rusia, un student pompier, probabil foarte obosit, a adormit cu capul pe banca în timpul unei ore de curs.

Voind să îl trezească, dar şi să îi testeze reacţiile profesorul împreună cu camarazii lui au pus la cale o farsă foarte amuzantă. În timp ce tânărul dormea imperturbabil, profesorul a pus la telefonul mobil un ton care semăna cu o alarmă care anunţa existenţa unui incendiu de amploare.

Imediat tânărul sare din banc şi fuge spre uşă însă ca din întâmplare şi uşa era închisă aşa că se trezeşte trântit pe jos.

În acest moment atât colegii cât şi profesorul râd cu hohote de colegul lor, iar acesta se întoarce ruşinat în bancă.

Această situaţie deşi extrem de amuzantă poate fi un semnal de alarmă pentru vigilenţa şi rapiditatea cu care pompierii trebuie să acţioneze în cazul unor incendii reale, iar judecând după rapiditate cu care a fugit la uşă se pare că tânărul somnoros va fi un pompier bun.

Chiar dacă s-au amuzat teribil de această glumă de moment, cu toţii au înţeles că în această meserie trebuie să fii tot timpul pe poziţii pentru a reacţiona cu maximă de promptitudine.

https://www.youtube.com/watch?v=YgRiyPnangs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here