Această fetiţă adorabilă s-a născut cu un smoc de păr alb în frunte. Priveşte cât de drăgălaşă este

0
96

Expresia “Făt – Frumos cu stea în frunte ” se pare că nu este chiar atât de departe de adevăr cel puţin în cazul fetiţei de mai jos. MilliAnna Demn s-a născut asemeni mamei, bunicii şi străbunicii sale cu un semn distinctiv, mai exact un smoc de păr alb, care o facă însă să arate foarte drăgălaşă.

white-streak-hair-poliosis-baby-girl-6

Prezenţa părului alb este cauzat de o afecţiune numită polioză care se caracterizează prin lipsa de pigment în păr şi pielea din jur. Cei din familia micuţei nu ştiu de unde ar fi putut apărea această afecţiune mai ales că cea care a avut-o prima dată, străbunica lui MilliAnna, a fost adoptată.

Deşi a suferit în adolescenţă datorită comentariilor răutăcioase ale colegilor săi, fiind poreclită de către colegii săi Sconcsul, Brianna mama fetiţei, a spus că s-a împăcat cu ideea că este specială şi că are de gând să o crească şi pe fetiţă în aşa fel încât să fie fericită cu ea însăşi şi să nu se lase afectată de părerea celor din jur.

Brianna zicea că a sperat că şi micuţa să aibă acest semn distinctiv, care o face să fie atâta de diferită faţă de ceilalţi.

De altfel de câte ori ies afară, să se plimbe sau la cumpărături cele două atrag atenţia celor din jur care le opresc pentru a-i pune Briannei tot felul de întrebări despre înfăţişarea lor diferită şi deşi de cele mai multe ori o bucură atenţia pe care o primeşte câteodată se simte sufocată.

Priviţi imaginile de mai jos. Nu-i aşa că este pur şi simplu adorabilă?

white-streak-hair-poliosis-baby-girl-3

white-streak-hair-poliosis-baby-girl-10

white-streak-hair-poliosis-baby-girl-11

white-streak-hair-poliosis-baby-girl-13

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here