A crezut că merge la o şedinţă foto, dar a avut o surpriză imensă când a văzut ce o aştepta!

0
52

Andre şi Kimberly erau împreună de doi ani și aveau o relaţie frumoasă. Cei doi se iubeau ca la început şi nimic nu părea să strice liniştea acestei perechi.

maxresdefault-1

Aşa că, Andre a decis că este momentul să facă pasul următor în relaţia lor şi să o ceară în căsătorie pe Kimberly. Cererea nu putea să fie doar una obişnuită, trebuia să fie una pe măsura dragostei pe care i-o purta.

Pentru a se asigura că viitoarea lui soţie nu va uita niciodată acest moment preţios şi că răspunsul pe care îl va primi la sfârşit vă fi unul afirmativ, bărbatul a pus la cale o întreagă scenetă în care şi-a implicat şi familia şi prietenii.

Cu ajutorul acestora a făcut-o pe Kim să creadă că trebuie să meargă împreună cu sora sa, să facă o şedinţă foto pentru afacerea unei prietene. Nebănuind nimic, Kim a fost de acord şi au plecat împreună să facă pozele, doar ca pe drum sora sa a rugat-o să oprească la casa părinţilor pentru a-şi lua câteva lucruri.

Înainte de a intra în casă, sora sa i-a înmânat un bileţel scris chiar de Andre, care cuprindea indicaţii care o duceau către o altă scrisoare. A început un joc al biletelor romantice, pentru că lângă fiecare bileţel avea pregătită şi câte o mică surpriză.

După ce a îmbrăcat rochia elegantă şi şi-a pus bijuteriile pe care le-a primit, ultimul bileţel o trimitea pe tânără la un hotel în care o aştepta iubitul său cu mari emoţii.

Pe acordurile muzicii, Andre şi-a întâmpinat iubita şi i-a făcut o emoţionantă declaraţie de dragoste, întrebând-o la sfârşit dacă vrea să devină soţia lui. Răspunsul nu putea fi decât afirmativ. Tânăra a spus un „Da” din toată inima.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here