Un lup se apropie de ea însă ce urmează te va lua prin surprindere

0
85

Lupii sunt unele dintre cele mai frumoase şi mai maiestuoase animale sălbatice. Frumoase şi periculoase am putea adaugă pentru că, în ciuda filmelor artistice, lupii nu sunt tocmai cele mai gentile animale când e vorba despre relaţia cu oamenii. Că şi oamenii au contribuit la asta prin vânarea lor şi distrugerea habitatului natural este însă o altă poveste.

102875-wolf

Imaginile de mai jos, surprinse pe teritoriul rezervaţiei „Colorado Wolf and Wildlife”, arată însă altceva. O prietenie incredibilă care s-a dezvoltat între un lup pe nume Kekoa şi Danielle una din angajatele rezervaţiei.

Prietenia a fost favorizată şi de faptul că lupul de nouă ani a fost crescut de mic în rezervaţie aşa că s-a obişnuit cu oamenii.

Modul în care această femeie neînfricată interacţionează cu un lup de mari dimensiuni este de necrezut!

Priveşte cât de frumos interacţionează cei doi când se întâlnesc. Kekoa este mai mult decât fericită când Danielle o mângâie şi îi răsplăteşte afecţiunea cu gesturi tandre.

Totuşi, instinctele nu îi i-au dispărut, aşa că Danielle nu sta prea mult în preajma lupului. Animalele sălbatice pot fi imprevizibile chiar şi cu persoanele pe care le cunosc.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here