Acest copil învăţa să îşi lege şireturile în câteva mişcări. Uite cât de simplu este

0
66


Mama din clipul de mai jos a găsit o soluţie pentru a-şi învăţa copilul cum să îşi lege şireturile în câteva mişcări simple. Văzând că nu reuşeşte să îşi lege şireturile de la pantofi, s-a gândit la o metodă originală prin care ar putea să îl ajute să se descurce mai uşor.

652x450_013552-sireturi
Prima dată îi arată şi lui metoda, apoi după cum se poate observa din clip şi el reuşeşte să îşi lege şireturile fără mari bătăi de cap. Văzând că lucrurile funcţionează ea a decis să împărtăşească şi altor mămici această tehnică simplă prin intermediul unei reţele de socializare.

Tehnica ei este simplă şi puteţi să o aplicaţi şi voi. Mai întâi face o jumătate de nod, aşa cum se procedează în mod normal şi strânge şireturile. Apoi se mai face încă o buclă care nu este însă strânsă. Capetele şireturilor sunt introduse prin bucla rămasă iar mai apoi se strânge fundă.

Pentru a le arăta tuturor că şi copilul său poate să repete acest procedeu, ea îl îndeamnă şi pe băiat să îşi lege şireturile. Chiar dacă nu mai făcuse acest lucru decât o singură dată, cu multă răbdare şi indicaţii sigure din partea mamei sale, el reuşeşte acest exerciţiu de îndemânare.

Urmăriţi clipul de mai jos şi inspiraţi-vă din aceasta metodă originală.

The EASIEST way to teach your kids to tie their shoes for back to school!!!!

Posted by Unstoppable Mother on 12 August 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here