Acest muzician i-a cântat tatălui său aflat pe patul de moarte un ultim cântec. Privește câte emoție împărtășește!

0
56


Când era numai un copil Mike Rayburn a primit o chitară cadou de la tatăl său cu ajutorul căreia a învăţat să cânte ajungând astfel muzician.

performer-mike-rayburn-plays-a-b
Chiar dacă de-a lungul anilor relaţia dintre cei doi nu a fost chiar cea mai bună, cei doi au păstrat legătura încercând să aibă o relaţie cât mai cordială.

Însă când tatăl său s-a îmbolnăvit grav, Mike a trecut peste trecut şi s-a mutat cu tatăl său pentru a-l îngriji mai bine.

Mike povesteşte că a petrecut mult timp cu tatăl său în spital, doar ei doi, iar acele momente sunt de nepreţuit pentru el. Au discutat tot felul de lucruri despre viaţă, despre ei, despre familia lor, iar Mike povestea că în tot acest timp şi-a ascultat tatăl fără a-l condamna, fără a-i judeca faptele, fără a încerca să înţeleagă. Cu alte cuvinte a făcut ceea ce ar trebui să facem toţi, şi-a ascultat părintele şi l-a înţeles.

Într-unul din aceste episoade, când erau în spital şi tatăl său era din ce în ce mai rău, Mike şi-a adus vechea chitară şi i-a cântat tatălui său primul cântec pe care l-a învăţat “Cats în the Craddle ”.

Tatăl său a răspuns emoţionantului cântec şi putem vedea cât de tare îl cuprind emoţiile în ciuda stării în care se află.

Astfel de momente emoţionante ar trebui să avem mai des cu părinţii noştri cât încă sunt sănătoşi şi se pot bucura pe deplin de ele, nu să aşteptăm până când poate fi prea târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here