Acest bărbat are un prieten mai puţin obişnuit. Îţi vine să crezi că sunt de nedespărţit?

0
84

Despre Mark Abbot Dumas se poate spune că are un prieten cel puţin neobişnuit. Este vorba despre Agee, un urs polar pe care l-a crescut împreună cu soţia încă de când aceasta era doar un pui astfel încât cei doi au o relaţie cu totul specială.

article-2009541-0cc9c8f800000578-174_634x383

Cei doi fac totul împreună, înoată sau se luptă cu Mark, în joacă desigur, pentru că ursoaica are o talie impresionantă şi nu i-ar fi greu să îl rănească, asta când nu se comportă ca o vedetă stând mai tot timpul în faţa aparatului de fotografiat sau a camerei de luat vederi.

„Dacă cineva ar încerca aceste lucruri cu siguranţă ar sfârşi ca cină pentru ursoaică. Singurii oameni din întreaga lume pe care îi acceptă în preajma ei suntem eu şi soţia mea. Am lucrat cu mulţi urşi în ultimii 40 de ani, aşa că am ajuns să înţeleg limbajul corpului lui Agee şi să mă comport în condiţii de siguranţă în preajma ei. Cu Agee lucrăm după reguli bine stabilite în spaţiul habitatului din care nu lipseşte o piscină, preferata ei, iar încrederea, respectul şi dragostea necondiţionată sunt obligatorii.” – mărturiseşte cel supranumit „Grizzly Man”.

Priveşte cât de simpatici sunt cei doi în jocurile lor şi ce legătură puternică este între cei doi.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here