Iată-l pe Elvis Presley interpretând „Unchained Melody” în ultimul său concert filmat

0
60


Elvis Presley a fost şi va rămâne pentru eternitate o legendă a muzicii! Numele său îl ştiu deopotrivă cei maturi şi tinerii, pentru că numai unul este „The King”. Şi nu este de mirare că nu va fi uitat niciodată, având în vedere că artistul şi-a iubit cu adevărat fanii, dorindu-şi ca prin muzică să să le transmită sentimente pozitive, emoţii care să ducă la o schimbare în bine a întregii lumi.

maxresdefault-3

Melodia din clipul de mai jos, „Unchained Melody”, face parte din ultimul său concert susținut în Indianapolis în anul 1977 și este o interpretare cu adevărat magnifică a Regelui.

Ceea ce este cu atât mai emoţionant este faptul că acest concert a avut loc cu numai şase săptămâni înainte de moartea sa. În ciuda sănătăţii sale precare şi a insistentelor medicilor de a renunţa la concert, Elvis nu s-a dat bătut şi a cântat divin.

Parcă simţind că se va despărţi în curând de fani, Elvis a pus tot sufletul în acest concert pentru a le dărui spectatorilor un spectacol de neuitat. Deşi suferinţa cântăreţului era vizibilă, el nu a renunţat şi a dus până la capăt reprezentaţia la un nivel remarcabil.

Întreaga activitate a acestui uimitor artist a fost marcată de talentul său pur şi de vocea sa de o forţă atât de mare încât cuvintele nu o pot descrie. Elvis Presley va rămâne nemuritor în sufletele fanilor săi prin muzică sa magnifică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here