A auzit o chitară şi a început să cânte. Nimeni nu se aştepta sa aibă o asemenea voce

0
54

Câteodată când te aştepţi mai puţin ţi se întâmplă ceva care pur şi simplu te uimeşte. Aşa s-a întâmplat şi cu acest băieţel, Brendan MacFarlane pe numele său, care se afla într-un magazin de muzică când un bărbat a început să îşi probeze chitara pe care vroia să şi-o cumpere.

sddefault

Auzind ritmul muzicii, Brendan nu a rezistat tentaţiei şi a început să cânte melodia „Just Another Day” acompaniat de sunetul chitarei. Vocea sa incredibilă a atras atenţia tuturor prin originalitate, expresivitate şi o tehnică vocală impecabilă.

Imediat vânzătorul a oprit momentul pentru a ruga pe cineva să îl filmeze, ştiind probabil că o să urmeze un moment de excepţie. Şi nu s-a înşelat.

Brendan cântă cu o uşurinţă remarcabilă melodia care pune probleme chiar şi unui muzician cu state vechi, reuşind să îşi moduleze timbrul vocii pe ritm de blues într-o armonie perfectă.

Ritmul pare atât de simplu pentru el şi uitându-ne la clip nu putem decât să îi apreciem originalitatea şi talentul. Bineînţeles cei prezenţi au fost încântaţi să îi audă interpretarea şi cu siguranţă că îl aşteaptă o carieră strălucită în domeniu.

De altfel pe canalul său de Youtube sunt o mulţime de cântece interpretate impecabil de către el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here