Pare o elevă obişnuită, dar stai să vezi ce se întâmplă când instructorul îşi dă seama că ea este pilot de raliu

0
175

Câtorva instructori de la o şcoală de şoferi le-a fost făcută o farsă la care chiar nu se aşteptau. Li s-a spus că urmează să instruiască o elevă începătoare care se află la prima ei lecţie de conducere.

screen-shot-2015-03-30-at-10-55-43-am

Ceea ce nu ştiau ei este că aşa zisa eleva începătoare nu era alta decât Leona Chin, care este campioană la cursele de raliu.

Îmbrăcată şi aranjată ca o tânără adolescentă obişnuită, Leona a luat loc pe scaunul şoferului încercând să-şi joace perfect rolul. Pentru început, Leona a părut că este nesigură pe comenzile maşinii, iar instructorii se grăbeau să îi dea sfaturi şi să o încurajeze.

Apoi însă, totul s-a schimbat ca prin minune, când Leona, după mai multe rateuri a cerut instructorilor să i se mai acorde o şansă.

Maşina a prin viteză ca prin farmec, iar poligonul a devenit teritoriul perfect pentru o cursă pe cinste. Leona execută cu mare uşurinţă drifturi ameţitoare, viteza de rulare este destul de mare, iar reacţia instructorilor a fost pe măsură cursei infernale.

Urmăriţi clipul de mai jos şi cu siguranţă veţi râde în hohote când o să vedeţi reacţiile lor (probabil că fiecare se întrebă în sinea lui când o să aibă loc un accident).

Deşi la final li s-a explicat că au fost filmaţi cu camera ascunsă şi au putut să răsufle uşuraţi, nu vor uita prea uşor această experienţă inedită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here