Îngheţata Kinder, desertul care te va cuceri pentru totdeuna

0
116

Toată lumea iubeşte ciocolata Kinder. Este delicioasă, are un gust fin, iar reţetă de mai jos va deveni desertul vostru preferat.

glace-kinder

Pentru început topiţi în baia de aburi 16 ciocolățele Kinder cu lapte. Amestecaţi până când sunt topite şi omogenizate şi turnaţi ciocolată într-un bol adânc.

Separat umflaţi un balon suficient încât să daţi forma cupei de îngheţată, că în clipul de mai jos, legaţi-l la capăt, apoi treceţi balonul prin ciocolata topită, până la jumătate.

Balonul cu ciocolată se trece prin bombonele glazurate pentru a da un aspect frumos cupei de îngheţată şi este gata să fie introdus la frigider pentru ca ciocolata să se întărească.

Atenţie: pentru a evita ca balonul să se spargă în contact cu ciocolata topită, lăsaţi-o să se răcească câteva minute înainte de a trece balonul prin aceasta.

Să trecem acum la prepararea îngheţatei Kinder.

Umpleţi un vas cu gheaţă şi puneţi deasupra bolul în care aţi turnat frişca lichidă. Începeţi să o bateţi cu ajutorul unui mixer, adăugând treptat ciocolată topită.
Când frişca s-a întărit, adăugaţi bucăţi rupte de ciocolată Kinder şi amestecaţi.

Adăugaţi lapte condensat şi amestecaţi încontinuu până se omogenizează.

Turnaţi îngheţata într-o caserolă, uniformizaţi bine amestecul şi lăsaţi la congelator pentru 3 ore.

Scoateţi apoi balonul cu ciocolată de la congelator, înţepaţi-l pentru a-l îndepărta de pe ciocolată şi a rămâne doar forma cupei. Apoi puteţi să puneţi îngheţata în cupa de ciocolată şi gata.

Acest desert pe lângă faptul că este deosebit de arătos o să atragă o mulţime de priviri admirative şi de laude când o să îl serviţi familiei sau invitaţilor.

Urmăriţi şi clipul de mai jos pentru mai multe detalii şi bucuraţi-vă de un dulce delicios şi uşor de făcut.

Glace Kinder

Glace Kinder ! c'est gonflé 🙂

Posted by ChefClub on 5 August 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here