0 Shares 279 Views

Cum să separi gălbenuşul de albuş în câteva minute. De acum gătitul o să fie o plăcere

Aurora Sep 02, 2016
0 280


Una din problemele pe care se poate să le ai când găteşti este atenţia deosebită pe care trebuie să o ai când separi gălbenuşurile de albuş. Mai ales dacă nu vrei să petreci ore în bucătărie, cum ar fi să alegi o soluţie rapidă şi sigură de preparare a ouălelor care te va ajuta să separi perfect gălbenuşurile de albuş?

maxresdefault

Ai nevoie de două boluri şi de o sticlă de plastic. Tot ce trebuie să faci este să spargi oul într-unul dintre boluri apoi cu ajutorul sticlei de plastic să „aspiri” gălbenuşul şi să îl muţi în celălalt bol.

Avantajul acestei metode este că gălbenuşul nu se va sparge şi vei putea să îl foloseşti în preparatele gen maioneza fără să ai emoţii ca aceasta se va tăia.

În plus această metodă este foarte rapidă şi curată, practic în cateva minute poţi să separi mai multe ouă cu un minim efort.

Priveşte clipul de mai jos şi încearcă inedită metodă data viitoare când o să găteşti.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category