Un șobolan se luptă cu un șarpe. Cine crezi că va câștiga?

0
58

În sălbăticie lupta pentru supraviețuire este acerbă. Este o luptă cu învinși și învingători, în care orice greșeală poate duce la moarte.

Văzând că un șarpe se pregătește să îi înghită unul dintre pui, o femelă șobolan face un gest nebunesc. Decide să îl atace pentru a-și salva puiul. Se pare că instinctul matern este prezent și la animale pentru ca această femelă și-a pus viaţa în pericol pentru a o salva pe ceea a puiului său.

Îl muşcă pe șarpe de coada în speranța că acesta o să dea drumul puiului iar eforturile sale nu au fost în zadar, deoarece după câteva atacuri şarpele s-a depărtat în mare grabă.

Femela l-a urmărit preţ de câteva secunde, după care s-a întors la puiul ei, asigurându-se că nu i s-a întâmplat nimic, ducându-l cât mai departe de locul în care se întâmplase acest incident nefericit.

Astfel de întâlniri neaşteptate au loc în lumea animalelor destul de des în lupta pentru supravieţuire.

Câştigă cel care este fie mai puternic, fie mai isteţ şi hotărât să izbândească, iar imaginile din clipul de mai jos sunt o adevărată lecţie de viaţă.

Hoy mientras estava de regreso a casa se nos presento este sorprendente ACTO DE AMOR de una madre hacia su pequeñito , fue un momento de angustia y tanta emoción , LES DEJO LO QUE ALCANSE A GRABAR ♥♥♥♥ ♥

Oggi mentre stavo rientrando a casa, ho assistitoa questo sorprendente ATTO DI AMORE di una mamma nei confronti del suo figlio, è stato momento di angoscia e tanta emozione, VI LASCIO QUELLO CHE SONO RIUSCITA A FILMARE ♥♥♥♥♥

Posted by Evelyn Montecinos on 26 Iunie 2016

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here