După ce leul l-a atacat, un îngrijitor de la zoo a fost salvat de o leoaică

0
58

Viaţa îngrijitorilor de la zoo este deosebit de periculoasă mai ales când lucrează cu animale sălbatice care, deşi ţinute în captivitate, nu şi-au uitat instinctele primare şi sunt gata să te atace oricând.

female-lion-saved-human-from-male-lion-youtube-tn-play
Este de ajuns să faci o mişcare greşită sau să faci ceva care să nu fie pe placul animalelor pentru că ele să treacă la atac, chiar dacă ele sunt obişnuite cu îngrijitorii lor şi în timp instinctele li se estompează.

Aşa a fost şi în cazul întâmplării de la zoo din clipul de mai jos. Deşi iniţial leul nu pare deranjat de prezenţa îngrijitorului şi pare să îl ignore, în câteva minute acesta sare pe el într-un atac necruţător.

Celălalt îngrijitor sare pe el încercând să îşi salveze colegul, însă ceea ce pare interesat este ajutorul pe care îl dă oamenilor leoaica care se afla şi ea în cuşcă.

Pare ciudat dar leoaica încearcă să îi atragă atenţia leului pentru că îngrijitorul să aibă timp să îl scoată pe colegul său din ghearele leului.

Această întâmplare vine să întărească faptul că animalele simt şi pot fi solidare cu oamenii, ajutând când aceştia au nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here