Bruce Springsteen cântă împreună cu o fetiţă de 4 ani “Waitin´ On A sunny Day”

0
59


Concertele unor artişti consacraţi aduc laolaltă o mulţime de fani începând de la copii până la persoane de vârsta a treia. Muzica este un limbaj universal aşa că indiferent de vârstă toţi iubesc şi îşi susţin artiştii preferaţi cu în aceeaşi măsură. Micuţa din aceste imagini s-a dovedit a fi o admiratoare veritabilă pentru un artist de talie mondială.

maxresdefault
Bruce Springsteen, aflat într-un concert în oraşul norvegian Oslo, în plină atmosfera animată, a observat în public o fetiţă care îi făcea cu mâna şi care se bucura nespus de reprezentaţia îndrăgitului artist.

Pentru că fetiţei i se citea bucuria pe chipul ei de înger şi muzica părea să fie pentru ea o mare pasiune, artistul a decis într-un impuls de moment să o invite pe scenă alături de el.

Au început să interpreteze „Waitin´ On A sunny Day”, o piesă care nu părea să aibă niciun secret pentru fetiţa de doar 4 anişori.

Bruce i-a întins microfonul şi fetiţa a început să cânte cu o naturaleţe cu totul aparte.

Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca micuţa să intre în acest joc şi să continue partitura muzicală a piesei.

Cu toţii au aplaudat acest moment nepreţuit, iar micuţa a fost tare mândră să fie purtată pe umeri de artistul ei preferat. Când va creşte, fetiţa îşi va aminti întotdeauna de acest concert extraordinar în care ea a urcat pe scenă alături de marele Bruce Springsteen.

https://www.youtube.com/watch?v=OXlV__pR2KM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here