Acest câine face orice pentru o felie de pizza. Uite cât de drăgălaş poate să fie

0
52


Oricine are un animal de companie ştie câtă bucurie pot să îţi aducă aceste animăluţe. Sunt cele care se vor bucura întotdeauna să se joace cu tine, care vor simţi când eşti bolnav sau supărat şi vor veni să te consoleze, într-un cuvânt a avea un câine sau o pisică sau orice alt animal preferat în casă este o binecuvântare.

Fight-Dog-Does-Zoomies-For-Pizza-Crust
O dovadă este şi căţeluşul din clipul de mai jos. Dornic de afecţiune permanentă şi tânjind după alimentul său preferat, căţeluşul din imagini face tot posibilul pentru a-i demonstra stăpânei sale că merită să primească ceea ce preferă foarte tare.

Simpaticului patruped i-a fost acordată încă o şansă când a fost salvat de pe străzi de stăpâna lui.

Între cei doi s-a legat o prietenie adâncă, după cum se poate vedea, o demonstraţie în plus a faptului că într-adevăr câinele este prietenul cel mai bun al omului şi indiferent câte răutăţi a îndurat, dacă găseşte iubire îşi arată adevărata natură iubitoare.

Cei doi se amuză hrănind câinele cu mâncarea lui preferată – pizza. Acest produs savuros îi crează de fiecare dată o stare incredibilă, care o binedispune chiar şi pe stăpâna sa.

Ştiind că adoră pizza, femeia îi aduce câte o bucată câinelui său, iar acesta îi răsplăteşte bunăvoinţa cu un adevărat spectacol acrobatic.

Atunci când patrupedul consideră că mai are nevoie de o nouă porţie de pizza el se întoarce la stăpâna sa, care are la îndemâna câte o bucăţică din mâncarea lui preferată.

Priviţi cât de simpatici sunt cei doi şi ce bine se distrează . O prietenie adevărată!

https://www.youtube.com/watch?v=F2nPDhtmm9E

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here