Gestul acestui poliţist este impresionat. A oprit circulaţia şi ce a făcut apoi te va lăsa fără cuvinte!

0
54

Fotografia cu un poliţist clujean care ajută o familie de rațe să treacă strada a devenit virală pe internet, omul legii primind o mulţime de aprecieri pentru gestul său emoţionant. Un clujean a postat fotografia pe Facebook descriind şi inedita întâmplare.

Sursa foto: http://cluju.ro/
Sursa foto: http://cluju.ro/

Se pare că familia de răţuşte a pornit să traverseze una din cele mai circulate artere din Cluj, la o oră de vârf. Pentru a le proteja omul legii a oprit circulaţia şi le-a ajutat să treacă strada de unde probabil ratele au mers spre Someș sau spre parcul central unde se află în prezent mai multe cuiburi.

Iniţial şoferii nu au ştiut care este motivul pentru care se făcuse o aşa coadă imensă apoi când au văzut ce se întâmplă au salutat iniţiativa poliţistului.

”În zonă era și un echipaj de poliție iar unul dintre polițiști a coborât, a oprit circulația și a apoi a îndrumat rățuștele să ajungă la Canalul Morii, care trece prin spatele fabricii de bere. A fost un gest frumos. Am mai văzut un film pe youtube cu un polițist din Australia care a ajutat o familie de rațe. M-a impresionat”, spune martorul.

Un alt martor a adăugat şi el:”O rățușcă și bobocii ei au fost ajutați să traverseze Calea Mănăștur de un echipaj de poliție, care a oprit traficul pentru că simpatică ”familie” să nu pățească ceva”.

În mod clar merită titlul de poliţistul lunii pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here