Ce haine NU ar trebui să porţi niciodată la o nuntă

0
51

Când mergem la o nuntă toată lumea ar vrea să arate cât mai bine şi să fie cât mai elegantă. Însă există câteva reguli de conduită care ar trebui respectate întotdeauna, pentru că, până la urmă nu vrem să se spună la sfârşitul nunţii că am eclipsat mireasa, nu?

Photo credit: lindsmae via Remodel / CC BY
Photo credit: lindsmae via Remodel / CC BY

Iată câteva modele de ţinute pe care sub nicio formă nu ar trebui să le îmbraci când mergi la o nuntă.

O rochie albă
La o nuntă nu vei îmbrăca o rochie albă decât în cadrul unei nunţi tematice, dacă eşti anunţată dinainte de către miri să mergi îmbrăcată astfel.

Nu contează că rochia aceea albă e rochia ta preferată sau că te pune cel mai bine în valoare, ziua aceasta e ziua miresei aşa că mai bine orientează-te spre alte culori.

O Tiară
În mod clar nu îţi doreşti să te autointitulezi „prinţesa” nunţii altcuiva şi nici nu vrei să dai impresia că eşti pe punctul de a candida ca regină a frumuseţii.

Rochiile strâmte, mulate pe corp
Chiar dacă ai un trup de invidiat şi forme apetisante nu e momentul să „furi” gloria miresei. O ţinuta adecvată pentru un oaspete la o ceremonie de căsătorie trebuie să exprime delicateţe și feminitate.

Perechea preferată de jeans
Ai fost invitată la o nuntă, chiar dacă la nunta prietenei tale cea mai bună aşa că nu e momentul să îţi etalezi perechea preferată de jeans. În ziua nunţii ţi-ai dori să le arăţi mirilor că te bucuri pentru ei şi nu ai precupeţit niciun efort pentru a arăta minunat la căsătoria lor, nu că te-ai decis să îi onorezi cu prezenţa în ultimul moment, după chef cu fetele.

Rochiile cu decolteu ameţitor
O altă alegere la care fetele apelează frecvent când merg la o nuntă este decolteul ameţitor. Chiar dacă ai ce să areți, evită să te îmbraci ca şi cum tocmai te-ai pregăti să mergi într-un club.

Rochii asemănătoare cu cele purtate de domnişoarele de onoare

Îţi recomandăm să te interesezi şi să eviţi să porţi culoarea „aleselor” miresei, pentru a nu crea confuzii nedorite. Nu ţi-ai dori să creadă lumea că eşti domnişoară de onoare în vreme ce poate nu te numeri nici măcar printre prietenele miresei.

Rochia pe care ai purtat-o la Balul Bobocilor
Renunţă la ideea de a purta rochia aceea dacă nu ţi se mai potriveşte sau dacă are un croi adolescentin.

Rochii mulate cu paiete
Evita rochiile cu paiete presărate pe toată suprafaţa corpului mai ales dacă rochia este şi mini. S-ar putea să o eclipsezi pe mireasă prin ţinutele tale.

Costum bărbătesc sau pantaloni office

În timp ce pantalonii negri, slim, sunt acceptabili în contextul unei cununii civile, ei sunt total interzişi la nuntă, dacă nu ai peste 50 de ani! Dacă vrei să maschezi câteva kilograme în plus, alege rochii flatante, potrivite pentru tipul tău de corp şi nu te abate de la dress code-ul unei nunţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here