Atenţie la cumpărăturile de pe internet! Cum arată în realitate această rochie de vis pe care o tânără a comandat-o de pe internet

0
77

Pe internet se găsesc o mulţime de site-uri unde la preţuri de multe ori mai avantajoase decât în magazine găseşti produse frumoase şi de calitate.

dress red
Însă acest lucru nu este valabil întotdeauna, pentru că poţi să ai şi surprize neplăcute când deschizi coletul.
Aşa a păţit şi această tânără din Colorado care se pregătea pentru balul de absolvire. A văzut pe un site de haine o rochie roşie care arăta impresionant şi care i-a plăcut foarte mult aşa că s-a gândit să o poarte la bal. În mod clar era rochia perfectă.

Deşi a avut de aşteptat două săptămâni până a ajuns coletul, a considerat că merită aşteptarea la cât este de frumoasă rochia şi se gândea că o să fie în centrul atenţiei cu ea.

Numai că a avut o surpriză neplăcută când a deschis coletul. Rochia visurilor ei arăta ca o cârpă. Nici măcar materialul din care scria pe site că este rochia nu corespundea.

„Când am deschis pachetul, am ţipat. Eram şocată de cât de urâtă era rochiţa. Am înjurat un pic, stăteam pe podea şi nu îmi vedea să cred. I-am trimis poze şi prietenei mele… a râs cu lacrimi când a văzut cum arată” a declarat tânără.

foto red

Screen-Shot-2016-04-26-at-3.56.27-PM

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here