Tu ce fel de șofer ești? Fă acest test simplu și o să vezi!

0
88

Felul în care ținem mâinile pentru volan poate să spună destul de multe despre ce fel de șofer ești. Urmărește imaginile de mai jos și alege litera care corespunde cel mai bine modului în care ții mâinile pe volan apoi vezi rezultatul. Ce crezi este corect testul?
49937349
Cifra 1. Aceştia sunt şoferi disciplinaţi, reci și care au încredere în sine. Destul de tăcuţi și nu le place să vorbească în timp ce conduc, aşa că nu te aştepta la o conversaţie prea animată în drum spre destinaţie.

Cifra 2. Şoferii care au ales cifra 2 nu sunt prea încrezător în puterile proprii și tot timpul analizează şi se gândesc la pericolele care i-ar putea paște. Nu e indicat să te angajezi în discuţii cu un asemenea şofer sau să îi dai sfaturi prea multe în timp ce conduce pentru că nu îi place.

Cifra 3. Șoferul acesta știe care îi este destinația. Este vesel, prietenos şi conduce ușor și neforțat, discută lejer cu pasagerii, dar aceasta nu înseamnă că nu este atent la drumul pe care îl parcurge. Drumul cu un astfel de șofer va fi vesel, rapid și sigur.

Cifra 4. Poziția mâinilor acestui şofer indică o încăpățânare fără margini și curaj negândit. Comentează greşelile celorlalţi participanţi în trafic, face depăşiri la limită şi în general se crede un fel de stăpânul şoselelor. Nu are rost să îi faci observaţii pentru că este în zadar, nu te va lua în seamă, doar el ştie mai bine.

Cifra 5. Şoferii care au ales cifra 5 au o modalitate de a conduce care este caracteristică celor mai pesimiști. Acest şofer nu are nevoie de interlocutori, în timp ce conduce ci de ascultători – pentru ca să-și plângă soarta pe care o are.

Cifra 6. Acesta poziţie este caracteristică șoferilor siguri pe sine și experimentați. Ei sunt aceşti şoferi cărora nu le place să riște, dar nici nu se asigură. Pot să discute atunci când drumul de parcurs este fără probleme, dar reacționează imediat atunci când apar situații neprevăzute.

Cifra 7. Șoferul care ţine mâinile pe volan în modul acesta este un om visător, căruia îi este greu să se afle pentru mult timp în aceeași situație. Pe drum va vorbi mult, uneori chiar va gesticula și se va întoarce spre interlocutor. Un pic cam riscant…

Cifra 8. Şoferul acesta este nervos și ușor iritant. Ei se consideră întotdeauna superiori față de ceilalți conducători și s-ar putea chiar opri să țipe la cei „vinovați” ceea ce îi face să fie adevărate pedepse pentru pasageri.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here