Caz unic de corupție în România: toți polițiștii rutieri dintr-un oraș au fost arestați!

0
51

Pe numele polițiștilor de la secția rutieră din orașul Reghin au fost emise mandate de arestare pentru infracțiunea de luare de mită în formă continuată, abuz în serviciu în formă continuată şi fals intelectual în formă continuată.

politia-rutiera-1
Se pare că polițiștii sunt suspectați că luau mită de la șoferi pentru a nu-i amenda, aceste ilegalități fiind comise începând cu anul 2015 și până în prezent.

Într-un comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție se arată că: „Aceștia, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au pretins şi primit sume de bani de la participanţii la trafic care au săvârșit fapte de natură contravenţională, iar, în schimb, fie nu au aplicat sancţiuni contravenţionale, fie au aplicat alte sancţiuni decât cele prevăzute pentru faptele comise”.

Aşa se face că în urma acțiunilor ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, s-au efectuat mai multe percheziții la ofițerii implicați im aceste acțiuni ilegale ceea ce a avut ca rezultat arestarea lor pe o perioadă de 30 de zile.

Municipiul Reghin este este a doua localitate ca mărime din județul Mureș, cu o populație de 33000 de locuitori așa că arestarea tuturor agenților rutieri din oraș are un impact destul de mare în zonă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here