Este oficial! Axl Rose este noul solist al trupei AC/DC

0
60


Grupul australian a anunţat că Axl Rose, membru marcant al grupului rock Guns N’ Roses urmează să îl înlocuiască pe solistul Brian Johnson, care din cauza problemelor de sănătate nu mai poate urca pe scenă.

Concert-ACDC-Praga-22-mai-2016-
Anunţul trupe vine în contextul în care trupa şi-a anunţat deja 12 concerte în Europa, primul dintre ele fiind în data de 7 mai la Lisabona. De altfel la Lisabona Axl o să urce pe scenă pentru prima dată alături de cei de la AC/DC.

Brian Johnson, a fost sfătuit de medici să înceteze turul imediat sau riscă să își piardă complet auzul astfel încât nu mai poate continua.

Rămâne însă de văzut dacă trupa o să aibă acelaşi succes cu Axl Rose în componenţă, multe voci din lumea muzicii dar nu numai nefiind prea convinse de acest lucru.

Intr-un comunicat de presă cei de la AC/DC i-au mulţumit lui Brian Johnson “pentru contribuțiile sale și pentru devotamentul său față de grup de-a lungul anilor“.

Brian Johnson face parte din trupă începând cu anul 1980, după moartea solistului Bon Scott
şi este unul dintre cei mai iubiţi solişti de rock.

AC/DC sunt consideraţi pionierii heavy metal-ului având vânzări de peste 200 de milioane de înregistrări în lumea întreagă.

Până la acest moment Brian Johnson nu a comentat public pe marginea noii colaborări a grupului cu Axl Rose.


Tu ce crezi vor avea acelaşi succes ca până acum cu Axl Rose ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here