Un român a inventat jeleul cu particule de aur ! Tu ai mânca aşa ceva?

0
73

Adrian Martău, un student de la Facultatea de Știința și Tehnologia Produselor Alimentare a făcut o invenţie cel puţin inedită care i-a adus o diplomă de Excelență și Medalia de Aur cu Mențiune specială la Salonul Proinvent 2016.

jeleu-nanoparticule-de-aur-02

Acesta o inventat un jeleu cu arome de portocală, căpșuni și nucă de cocos prinse cu un gelifiant natural numit pectină şi care conţine nanoparticulele de aur.

Aurul conţinut în aceste jeleuri datorită proprietăţilor antibacteriene şi antioxidante le dublează durata de viaţa față de jeleurile obişnuite.

Jeleurile lui Adrian conţin şi zahăr în proporție de sub 15 la sută, de două ori mai puțin decât este utilizat în rețetele tradiționale.

646x404 (4)

Ce zici te-ar tenta să consumi aşa ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here