Priveşte acest truc! Oasele de peste nu te vor mai deranja niciodată atunci când mănânci pește

0
123

Peştii mai mărunţi de genul caras, plătica, roşioara, babuşca sunt delicioşi însă au un singur inconvenient. Sunt greu de mâncat datorită oaselor mici şi subţiri pe care îi au.

115

Noi vă propunem un secret cu ajutorul căruia veţi putea scăpa de această neplăcere şi vă veţi putea bucura de peştele dumneavoastră preferat.

Deci, să trecem la treabă. Peştele se curată, i se scot măruntaiele şi se spala bine, apoi cu un cuţit ascuţit se fac linii verticale pe o parte şi pe alta a peştelui, având grijă să nu îi tăiaţi coloana vertebrală.

Se umple cu rondele de ceapă întregi sau tăiate pe jumătate şi cu o foaie de dafin şi se asezonează cu sare.

Se tăvăleşte prin făină şi se frige la foc mediu.

Peştele va avea un gust foarte bun, aromatizat de la ingredientele cu care este umplut şi ceea ce contează cel mai mult este că nu va avea nici un os pentru că acestea s-au prăjit în momentul gătirii peştelui.

Poftă bună !

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here