Iubești pisicile? Iată cele mai scumpe rase de pisici din lume

0
124

O vorbă spune că pisicile erau venerate ca zei în Egiptul antic şi se pare că nu au uitat asta nici în prezent.

Pisicile sunt preferate de oamenii independenţi pentru că spre deosebire de câini stau singure şi nu au nevoie de atenţie constantă.

De-a lungul timpului s-au dezvoltat rase de pisici care sunt deopotrivă frumoase şi pretenţioase şi care au un preţ pe măsură.

Asfel pe primul loc ca fiind cea mai scumpă pisică din lume este rasa Ashera, rasă care a apărut în anul 2005, iar cei care vor să o cumpere trebuie să o comande cu un an înainte. Un exemplar al acestei rase a ajuns la 120.000 de dolari.

Top5pisiciAshera

Un alt exemplar la fel de scump aparţine rasei Bengaleza, rasa devenind în scurt timp populară datorită asemănării ei cu un leopard. Un exemplar din această rasă valoareaza 42.000 de dolari.

Top5pisiciBengal

Savanah este o rasă de pisici care valorează 22.000 de dolari un exemplar şi care având în vedere că este obţinută din încrucişarea unei pisici domestice cu pisica sălbatică africană Serval impresionează prin frumuseţe şi agilitate.

Top5pisiciSavannah

Pisica Sphynx costă 3000 de dolari şi impresionează prin frumuseţea ei unică. Originară din Canada este o pisică de interior datorită lipsei blănii fiind însă o pisică sociabilă şi afectuoasă.

Top5pisiciSphynx

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here