Iată cum poţi obţine un sos proaspăt de roşii, excelent pentru orice preparat

0
62

Roşiile sunt gustoase, pline de vitamine, nutrienţi şi antioxidanţi. Acestea sunt benefice pentru elasticitatea pielii, pentru întărirea oaselor şi pentru îmbunătăţirea vederii.

Photo credit: Aelle via Foter.com / CC BY-NC
Photo credit: Aelle via Foter.com / CC BY-NC

Roşiile proaspete sunt cele mai bune, astfel că, ar fi bine să îţi pregăteşti singur sosul de tomate.

Acesta se poate prepara extrem de rapid, iar în plus este natural şi sănătos.

Chiar dacă, sună complicat sosul de roşii se prepară foarte uşor. Trebuie să tai roşiile în două şi să le dai prin răzătoare.

O altă metodă ar fi să le opăreşti puţin, să le dai coaja jos şi să le sfărâmi ulterior în blender.

Dupa ce roşiile sunt mărunţite se adăugă ulei de măsline, puţină sare, piper măcinat şi frunze de busuioc tocate mărunt.

Sosul obţinut se poate folosi pentru diferite preparate, spaghete, supe sau tocăniţe. Astfel de trucuri pot îmbunătăţi gustul preparatelor şi de asemenea sunt mult mai sănătoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here