9 semne precoce de avertizare că mucegaiul se dezvoltă în casa ta

0
141

Igrasia este una dintre cele mai mortale și teribile dăunătoare pentru casă, fiind cunoscută în întreaga lume.

hqdefault

Dacă locuiesti într-un loc extrem de umed și eşti nevoit să te ocupi de mucegai zilnic, atunci știi prea bine despre ce este vorba când facem referire la igrasie.

Mucegaiul este capabil să elibereze produse chimice invizibile, otrăvitoare, cunoscute ca micotoxine. Ele sunt greu de ucis.

Micotoxinele îţi invadează casa şi mediul din jurul tău. Ele vor contamina aproape tot ceea ce ai, fie că este vorba de mobilă fie că este vorba de hainele tale.

Aceste tipuri de biotoxine sunt în măsură să călătorească prin corp şi pot afecta imunitatea, sistemul nervos şi multe altele. Acestea pot schimba modul în care te simțiți și longevitatea.

Iată câteva semne care apar datorită mucegaiului. Vei fi surprins să aflii că toate acestea pot fi cauzate de expunerea la mucegai:

Sensibilitate la lumină
Vedere neclară
Amorțeală și furnicături
Fluctuație de greutate
Probleme gastro-intestinale / sensibilitate la alimente
Dureri de cap
Oboseală
Dureri articulare
Probleme inflamatorii
Problemele imunitare
Probleme de somn
Probleme ale stării de spirit
Pierderea memoriei
Probleme neurocognitive

Mucegaiul este un ucigaş tăcut pentru fiecare proprietar. Dar acesta nu doar că este foarte invaziv, dar este foarte dificil de înlăturat.

Dacă ai oricare dintre aceste simptome și te temi că propria ta casă ar putea fi în pericol din cauza mucegaiului, aș recomanda să iei măsuri imediate pentru îndepărtarea lui.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here