0 Shares 90 Views

Această băutură naturală îmbunătăţeşte circulația, tratează astmul, reumatismul și ajută la pierderea în greutate. Iată cum o poţi obţine!

Crina Noi 26, 2015
0 91

Unul dintre ingredientele cheie pentru a face această băutură de casă uimitoare este ţelina. Țelina este o planta extrem de utilă, mai ales dacă o utilizezi pentru tratarea astmului bronșic sau reumatismului. De asemenea, este bună pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi a unei digestii corecte.

Photo credit: erix! / Foter.com / CC BY

Photo credit: erix! / Foter.com / CC BY

Țelina e plină de magneziu şi vitamina K. Are, de asemenea, o mulțime de fibre şi conţine un procent ridicat de vitamina C, care este de asemenea, bună în tratarea gripei şi recelii.

De asemenea, stimulează schimbul de substanțe în organism. Ţelina este plină de grăsimi vegetale, vitamine și minerale.

Datorită proprietăților sale diuretice, poți utiliza ţelina pentru tratarea unui număr mare de boli, cum ar fi: reumatismul, guta, durerile articulare, probleme cu rinichii şi cu tractul urinar, nisip şi pietre la vezica urinară, elimină celulita, te ajută să controlezi obezitatea, astmul, iritația pulmonară, probleme nervoase, etc.

Ţelina este de asemenea, bună în curățarea organismului de excesul de greutate de apă și este un medicament natural extrem de eficient în tratarea bolilor cardiovasculare.

Ţelină reglează presiunea arterială și te ajută să elimini toxinele periculoase din organism. Este foarte utilă în tratarea bolilor de ficat. Datorită capacității sale de a regla tensiunea arterială ridicată, ţelina este recomandată pentru persoanele care suferă de diabet.

Ingrediente pentru a obţine cea mai puternică băutură de ţelină acasă:

Rădăcină de la o ţelină
3 morcovi
1 sfeclă roșie
1 morcov alb
2 litri de apă

Curăţă de coajă ţelina, morcovii, sfecla roșie și morcovul alb. Apoi, toarnă apă fiartă în prealabil peste amestecul de legume și lasă amestecul peste noapte. În dimineața următoare strecoară lichidul și bea-l pe stomacul gol.

Este extrem de important pentru tine să bei acest medicament pe stomacul gol. În acest fel vei obține cele mai bune rezultate posibile de la această băutură.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category