Uite cât de simplu poți să scapi de respirația urât mirositoare

0
71

Să recunoaștem, nimic nu ucide o conversaţie mai rapid decât o adiere a unei respiraţii urât mirositoare. Fie că eşti pe cale să oferi un sărut, să ţi o prezentare la servici sau doar să vorbeşti cu o persoană dragă, sunt sigură că îţi doreşti să ai o respiratie proaspată și nu urât mirositoare. Cea mai rapidă şi întâlnită metodă este guma de mestecat, dar aceasta este o soluţie de scurtă durată şi nesănătoasă.

Photo credit: artoodetoo RU / Foter / CC BY-NC-ND
Photo credit: artoodetoo RU / Foter / CC BY-NC-ND

Dacă vrei să scapi cu adevărat de această problemă trebuie să te speli bine pe dinţi, să foloseşti neapărat aţă dentară după fiecare masă şi de asemenea, să bei multă apă. La fel de important este şi să îţi cureţi limba după fiecare masă.

De cele mai multe ori mirosul urât al respiraţiei apare în momentele de repaus, atunci când glanda salivară nu mai funcţionează iar bacteriile se înmulţesc mai rapid. De asemenea, respiraţia poate proveni din gât, dacă amigdalele sunt pline de cazeum. În acest caz trebuie să te prezinţi la un medic specialist.

Mâncarea şi băutura consumată sunt alţi factori care îţi afectează respiraţia. Evită să consumi zahăr, alcool, ceapă, usturoi şi ţigara. În schimb axează-te mai mult pe morcovi, verdeţuri şi condimente.

Cum poţi verifica dacă respiraţia ta nu miroase urât?

Să respiri în palmă şi să miroşi ulterior nu te va ajuta prea mult. Dacă ai o linguriţă la îndemână linge puţin partea ţin spate, lasă să se usuce şi miroase-o. La fel poţi proceda şi cu un deget.

Priveşte acest videoclip şi află mai multe cu privire la respiraţia ta!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here