Pentru un premiu de 100 de dolari s-au oferit să fie închiși 10 minute într-o masină asemenea unui copil uitat pe bancheta din spate. Crezi că au reușit să reziste?

0
276

Tu nu ar trebui să-ți lași copiii sau animale de companie blocate într-o mașină încinsă de căldură. Mai ales în zilele toride de vară.

HotCar

În timp ce acest lucru pare evident pentru cei mai mulți oameni, alții se gândesc că în interiorul mașinii copiii sau animalele sunt în siguranță.

Dacă mai ai dubii cu privire la acest lucru, te invit să urmărești următorul experiment și să vezi ce s-a întâmplat atunci când aceste persoane s-au oferit voluntar să fie blocate în interiorul unei mașini într-o zi toridă de vară.

Fundaţia de caritate pentru copii „Kars4Kids” a organizat în New Jersey un experiment care a dorit să reliefeze faptul că niciun adult, dar mai ales un copil, nu poate rezista să stea închis într-o maşină lăsată în soare timp de 10 minute. Tuturor participanţilor li s-a oferit chiar şi suma de 100 de dolari, majoritatea dintre ei fiind destul de încrezători că o vor câştiga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here