0 Shares 178 Views

Vrei un aperitiv cu care să-ți dai pe spate musafirii? Uite ce îți propun!

Crina Iul 29, 2015
0 179

În domeniul culinar mereu este loc pentru creativitate şi inovaţie. Această reţetă va transforma un ou într-un aperitiv sub formă de pui excelent pentru o masă festivă, mai ales cea de Paşte.

maxresdefault

Modul în care sunt obţinuţi aceşti puişori de găină simpatici este unul simplu şi rapid. Ai nevoie de câteva ouă fierte curățate şi taiate la ambele capete. Un capăt, cel care va veni jos trebuie să fie tăiat mai puţin iar celălalt, care va veni sus trebuie să fie tăiat mai mult.

Cu ajutorul unei linguriţe scobeşte gălbenuşul din interiorul oului. Amestecă aceste gălbenuşuri cu puţin muştar, puţină maioneză şi sare.

Aşează ouăle pe un platou şi umple-le cu pasta obţinută. Foloseşte capetele tăiate pentru a acoperi oul. Foloseşte-ţi imaginaţia pentru a-i face ochii, picioarele şi ciocul.

Priveşte acest filmuleț pentru a vedea toţi paşii parcurşi în obţinerea puişorilor de găină si incearca și tu!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category