0 Shares 190 Views

Operație incredibilă realizată de către un medic: a separat doi gemeni uniți în regiunea abdomenului!

Crina Iul 13, 2015
0 191

Chirurgul Henri Ford a făcut istorie medicală în țara sa de origine, atunci când a efectuat o intervenţie chirurgicală rară pentru prima dată.

IMG_2636

Ford a condus un grup de medici voluntari, şi a reuşit să separe gemenii siamezi Marian și Michelle Bernard printr-o intervenție chirurgicală de șapte ore la Spitalul Universitar din Mirebalais pe 22 mai.

„A fost o zi extrem de antrenantă; nu numai că intervenția chirurgicală a reușit în mod spectaculos, dar acest lucru a fost, de asemenea, un moment bun pentru a pune politica deoparte și a sărbători mândria noastră națională „, a declarat Ford.

Gemenii în vârstă de 6 luni au fost conectaţi în regiunea abdomenului. După doar două săptămâni de la intervenţie gemenii arătau şi se comportau perfect normal.

Născut în Port-au-Prince, Ford a părăsit țara pentru Statele Unite în 1972. El a devenit un chirurg pediatru extrem de apreciat şi foarte bine pregătit. Acum acesta este şef de chirurgie la Spitalul de Copii din Los Angeles.

Ford s-a întors înapoi în țara sa de origine, după un cutremur care a devastat țara în anul 2010, lăsând în urmă aproximativ 230,000-316,000 de oameni morți. Acolo a fost alături de oamenii răniţi şi a ajutat atât de mult cât a putut, acest medic reuşind să inspire un număr mare de oameni prin profesionalismul şi bunătatea lui.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category