Ai păr pe față? Vrei să scapi de el și nu știi cum? Uite o soluție simplă pentru a rezolva această problemă!

0
149

Pensatul pare singura metodă care poate să aibă un rezultat de durată, dar trebuie să ştii că aceasta poate provoca o creștere a firelor de păr sub piele şi astfel pot apărea infecţiile. Smulgerea părului cu penseta este un proces care va lăsa porii larg deschişi pentru elemente nocive, ceea ce duce la diferite infecţii.

threading-eyebrows-wedding-beauty-treatment

De asemenea, epilatul cu ceară arde stratul superior al pielii feţei. Aceasta cauzează o mulțime de daune în timp, cum ar fi dezvoltarea ridurilor.

Cel mai mult suferă tenul tău în urma acestor proceduri. Dacă te-ai săturat și ai obosit să foloseşti aceste proceduri pentru a scăpa de părul nedorit de pe faţă, află că există şi o altă alternativă cunoscută sub numele de filetare.

Iată care sunt beneficiile acestei metode

Această metodă implică utilizarea unei bucăţi de fir care îndepărtează părul nedorit. Este o metodă care nu provoacă niciun fel de daune pielii şi nici roşeaţă. În plus aceasta va încetini creşterea părului.

Ai nevoie de o bucată de fir pentru îndepărtarea firelor nedorite. Poţi trasa cu un creion forma sprâncenelor pe care vrei să o ai. Dacă suporţi mai greu durerea poţi amorţi puţin zona cu gheaţă sau apă rece.

Este nevoie de ceva practică, dar în cele din urmă, vei obține un rezultat pe măsură.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here