0 Shares 156 Views

Iată cât de simplu este să arzi 100 de calorii în doar 4 minute!

Crina Iul 01, 2015
0 157


Pierderea rapidă în greutate este garantată dacă faci aceste exerciții de rutină. Jim Saret cunoscut ca mentor de wellness în Statele Unite ale Americii, a inventat propria sa tehnică pentru pierderea rapidă în greutate excelentă pentru persoanele care sunt ocupate şi nu au timp pentru exerciţii.

Photo credit: Tanvir Sajib / Foter / CC BY

Photo credit: Tanvir Sajib / Foter / CC BY

De regulă atunci când faci exerciţii pierzi 150 de calorii într-o oră, însa Sarete promite pierderea a 100 de calorii în doar patru minute. El spune că persoanele care sunt într-o stare fizică bună pot face doar 2 minute pe zi. Setul de exerciţii este conceput pentru cei care nu sunt activi fizic și care de obicei, obosesc după câteva minute de exerciţii în sala de gimnastică.

Programul de activitate care vă va ajuta să pierzi 100 de calorii în numai 4 minute include:

– Sărituri cu mâinile întinse, de 10 ori
– Genuflexiuni, de 10 ori
– flotări, 10 repetări, dacă nu reuşeşti să le faci pe podea le poţi face la un perete.
– Stepp, sunt suficiente 10 repetări cu fiecare picior

Acest amestec de exerciții poate fi repetat de 4 ori la rând, cu 1 minut pauză între ele. Poţi convertii, de asemenea, acest complex de exerciții în douăzeci de minute de antrenament. Asta va fi de ajuns!

Jim Sarete spune că este nevoie de antrenament activ în sala de gimnastică pentru persoanele care doresc să aibă un corp perfect. Dacă pur şi simplu vrei să te simţi incredibil 20 minute pe zi vor fi de ajuns.

Nu ezita să practici aceste exerciţii în fiecare zi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category