Iată cel mai bun truc pentru un grătar reuşit. Trebuie să încerci şi tu!

0
67

Care este partea ta preferată atunci când facem referire la vară? Pentru mulți oameni, este grătarul si discutiile lungi din jurul acestuia.

gratar

Pe lângă mâncare bună şi sănătoasă, grătarul este un prilej bun prin care îţi poţi aduna familia, respectiv prietenii. Însă, unul dintre cele mai supărătoare lucruri atunci când găteşti la grătar este că de cele mai multe ori carnea se lipeşte de gril.

Dacă ai această problemă foloseşte un cartof pentru a curăţa grilul înainte să pui carnea la făcut. Taie un cartof în jumătate, iar când grilul s-a încins şterge-l cu cartoful.

Prin această metodă te asiguri că nu sunt aduse chimicale de la diverse spray-uri de curăţare si in acelasi timp amidonul din cartof, va crea o barieră între gril şi carne, și astfel te vei putea bucura liniştit de compania celor apropiaţi şi de masa copioasă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here