0 Shares 557 Views

Iată care este cel mai bun mod pentru a-ţi curăţa plămânii de gudron şi nicotină

admin Iun 25, 2015
0 558

Suntem cu toții conștienți de faptul că fumatul este dăunător pentru sănătate și este adesea cauza principală a cancerului. Chiar dacă nu există o formulă magică, care va curăța organele respiratorii de nicotină, gudron și alte ingrediente nocive de la țigări, anumite alimente pot ajuta la curăţarea plămânilor.

plamani

Porumbul este un aliment care conține betacriptoxantină, despre care se crede că poate proteja împotriva cancerului pulmonar, fiind un puternic antioxidant.

Seleniul este un antioxidant foarte puternic. Nucile sunt cea mai bună sursă de seleniu din alimente. De asemenea este de ajutor dacă consumi cereale.

Ceapa este de asemenea buna pentru plămâni. Aceasta poate fi de mare ajutor pentru a preveni multe boli, inclusiv infecțiile pulmonare.

Ghimbirul, ajută la apărarea împotriva bolilor maligne. Acesta este un alt instrument puternic pentru eliberarea toxinelor din plămâni. Consumă ceai de rădăcină de ghimbir, deoarece facilitează respirația. De asemenea, poţi consuma o bucăţică de ghimbir în timpul meselor.

Portocalele conțin criptoxantină care are un efect preventiv împotriva cancerului pulmonar.

Urzica este o plantă plină de fier, foarte utilă ca mijloc de dezinfectare a plămânilor având un rol important în lupta împotriva infecţiilor.

Ceaiul de ace de pin este folosit în mod tradiţional pentru clătirea gurii și a gâtului, dar poate fi, de asemenea, un aliat bun în lupta împotriva cancerului pulmonar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category