Nu o să-ți vină să crezi ce ai putea să obții din apa în care ai fiert pastele!

0
47

La fel ca apa de la orez, şi apa clocotită de la paste are multe avantaje în special dacă facem referire la gustul mâncării. Această apă te poate ajuta să termini masa cu un sos pe cinste.

Photo credit: Telstar Logistics / Foter / CC BY-NC
Photo credit: Telstar Logistics / Foter / CC BY-NC

Dacă foloseşti apa lor, pastele vor fi mai suculente, iar sosul mai cremos şi mai gustos. De cele mai multe ori acest ingredient minune ajunge să fie aruncat.

Bucătarii profesioniști știu că un pic de apă groasă și tulbure poate îmbunătăți gustul întregii reţete. Apa conține amidon şi astfel textura sosului va fi mult mai bună.

Totuși ar trebui să ai în vedere faptul că, apa ar trebui să fie sărată și să fie adăugată la sfârșitul pregătirii sosului.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here