0 Shares 275 Views

Cum să scapi de crapaturile de pe câlcâie cu ajutorul unor remedii naturale

Crina Iun 11, 2015
0 276

Ai călcâiele crăpate şi aspre? Nu trebuie să te îngrijorezi acesta fiind un fenomen natural, foarte des întâlnit care poate fi tratat ușor acasă.

Photo credit: sketchr / Foter / CC BY

Photo credit: sketchr / Foter / CC BY

Aceste 5 remedii naturale te vor scăpa de picioarele inestetice

1. Spălarea

Cel mai bun mod de a elimina pielea moartă sau uscată de pe călcâiele tale este înmuierea lor. Stai cu picioarele în apă caldă timp de 20 minute, apoi foloseşte o piatră pentru călcâie pentru a scăpa de celulele moarte ale pielii.

2. Uleiul de cocos

Este perfect pentru a hidrata picioarele. Uleiul de cocos are proprietăți uimitoare antibacteriene și antifungice. După ce ai scăpat de pielea uscată aplică puţin ulei de nucă de cocos pe şosete şi punele în picioare pe timp de noapte.

3. Sarea

Dimineaţa pune o jumătate de cană de sare într-o cadă cu apă caldă și stai cu picioarele acolo timp de 10 minute după care freacă uşor cu piatra de călcâie.

4. Lămâia

Lămâia este benefică în curăţarea unui ten uscat și elimină de asemenea, mirosul urât al piciorului.

Doar pune ¼ cană de suc de lămâie într-un cadă cu apă caldă. Ţine picioarele în cadă timp de 10 minute și curăța cu o piatră abrazivă ulterior, pentru a elimina pielea moartă.

5. Oțetul de mere

Pune câteva picături de oțet de mere în apă caldă și stai cu picioarele în ea timp 10 minute. În final, usucă folosind un prosop curat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category