7 moduri prin care poţi utiliza lămâia pentru frumuseţe

0
66

Remediile cu lămâie pentru frumuseţe sunt folosite de mulţi ani. Lămâia luminează pielea şi părul fiind de asemenea un dezinfectant puternic și având proprietăți astringente.

Photo credit: julija.mazhora / Foter / CC BY
Photo credit: julija.mazhora / Foter / CC BY

Iată la ce poţi folosi lămâia pentru frumuseţea ta:

1. Hidratează buzele

Buzele uscate apar ca rezultat al factorilor externi și al produselor utilizate. Aplică puţin suc de lămâie pe buze înainte de culcare pentru a avea mereu buzele hidratate.


2. Îngrijeşte pielea

Lămâile elimină petele întunecate din organism și de asemenea acționează ca un deodorant. Acest fruct conține ingrediente care distrug bacteriile responsabile pentru mirosul urât. Combină sucul de la o lămâie, miere şi fulgi de ovăz, şi aplică amestecul pe corp. Lasă-l să acţioneze timp de o oră. Clăteşte ulterior cu apă călduţă.

3. Scapă de punctele negre

Lămâia menţine pielea curată și elimina toxinele, ceea ce ajută împotriva luptei cu punctele negre. Masează pielea cu o jumătate de lămâie şi lasă sucul să acţioneze timp de 10 minute.

Ai grijă să nu te expui la lumina directă a soarelui în timpul tratamentului, deoarece ar putea provoca alergii. Lămâile au proprietăţi antibacteriene care îmbunătățesc tenul pielii şi elimină excesul de ulei.

4. Excelent pentru tenul gras

Lămâile fac minuni pentru persoanele cu tenul gras. Înmoaie un tampon de bumbac în suc de lămâie şi aplică-l pe faţă. Fă acest lucru peste noapte, pentru a evita lumina soarelui. Particularități astringente din lămâie vor îmbunătăți pielea tenului și va elimina excesul de sebum.

5. Albeşte și întăreşte unghiile

Lămâile sunt uimitoare pentru unghiile tale. Sucul de lămâie întăreşte unghiile. Combina sucul de la jumătate de lămâie cu 2 linguri de ulei de măsline. Aplică lichidul rezultat pe unghii.

6. Reduce semnele

Aplica puţin suc de lămâie direct pe zona afectată și lăsa să acţioneze timp de 15 minute. Clăteste cu apă călduţă. Fă acest tratament peste noapte, deoarece soarele provoacă reacții opuse.

7. Luminează părul

Aceasta este, probabil, una dintre cele mai comune utilizări ale lămâii atunci când vine vorba de tratamente de înfrumusețare. Experții sunt de părere că lămâia este uimitoare pentru păr. Aplică suc de lămâie pe păr și lasă să stea la soare pentru câteva minute. Părul tău va fi mult mai uşor şi mai strălucitor. Pentru rezultate optime, se repetă tratamentul o dată pe săptămână.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here